Unipro fietst voor Alpe d’HuZes

HAAKSBERGEN – Unipro fietst donderdag 5 juni met twee teams mee in de Alpe d’HuZes voor de strijd tegen kanker. Tijdens de opening van zijn nieuwe bedrijfspand vroeg de vloerenspecialist in plaats van cadeaus om een donatie voor dit goede doel. Directeur Frank ter Beke: “Ons cadeau was, naast de aanwezigheid van Hare Majesteit Koningin Máxima, vooral de aanwezigheid van al onze relaties.”

Naast enorme trainingsinspanningen hebben de Unipro’ers zelf ook legio initiatieven voor dit goede doel ontplooid om in Frankrijk geld bij elkaar te fietsen voor KWF. Er zijn talloze lege flessen verzameld, liters frituurvet verkocht en ludieke acties op touw gezet. Een opvallende actie was de verkoop van Arturo-schalen, een initiatief van de fietsers Gerdy Ellenbroek en Thea Kruders. “Met onze gietvloeren van Arturo kun je de meest creatieve vloeren maken. Tot voor kort wist ik niet dat het ook mogelijk was hier glazen schalen mee te maken. Maar deze dames leveren voor KWF het tastbare bewijs!”, aldus directeur Gerben Bouwmeester van Unipro.

Op de foto krijgt Unipro-fietser John Funcke een cheque van 750 euro van De Vetvlek, het bedrijf dat het ingezamelde frituurvet afnam.

Be Sociable, Share!

In het onderstaande filmpje ziet u een interview met Dominic Belksma, die namens Unipro en de Vetvlek fietst.